НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА УЧИТЕЛЯ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

Гладуване и жадуване за Любовта

  Имам дом Неръкотворен I - Влад Пашов (1902- 1974)
Алтернативен линк

ПРИЛОЖЕНИЕ НА ЛЮБОВТА



• 19 Гладуване и жадуване за Любовта


Друг метод за развиване на Любовта е да се събуди във вас велик копнеж да гладувате и жадувате за нея, както цветето за животворната влага и слънчевите лъчи. Който гладува и жадува за Любовта, наситен ще бъде.
Практически метод за развиване на Любовта е и следният: посади няколко черешови дръвчета. Отглеждайте цветя, особено червени или с други краски. След две-три години ще почувствате едно много приятно чувство на Любов. Това е един практически метод за развиване на Любовта. Посаждайте също дини или други плодове.
Всяко растение има в себе си скрити сили. Така фикусът внася спокойствие в човека. Ако искате да станете активни, отглеждайте череши. Ако искате да развиете вярата си, отглеждайте сини сливи. И изобщо, ако искате да се развивате, отглеждайте плодни дървета, цветя, зеленчуци. Поливайте плодните дръвчета и си казвайте: “Както поливам дърветата, тъй и Господ да излее своето благословение върху мен”. Човек, който е готов да полее няколко дръвчета, е готов и на много хора вода да донесе. Верният в малкото, е верен и в многото.


  Имам дом Неръкотворен I - Влад Пашов (1902- 1974)
, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА


НАГОРЕ